Mijn LP collectie van grote rock legends vormde op mijn twaalfde het startsein van mijn niet te temmen passie voor rockmuziek. Zonder het te beseffen gaven mijn ouders mij de naam die mij het beste past, Rocco Jansen.
Van de LP collectie op mijn twaalfde, mijn eerste liefde, de basgitaar, naar spelen in verschillende bandjes op mijn veertiende. Kleine kroegjes en grote zalen als 013, de Effenaar,  Doornroosje en de Bosuil volgden naast festivals als Bospop en Paaspop in de dertig  jaren die volgden.
Naast het optreden met mijn huidige Pearl Jam tribute band, Once, heeft het muzikale vuurtje in mij zich sinds 2017 verspreid naar het organiseren van uiteenlopende muziekprojecten en festivals. Naast het opzetten, organiseren én zelf deelnemen aan het succesvolle Top2000 in concert en diverse uitverkochte Rock at Riche avonden in Boxmeer met gave rock tribute bands kwam onlangs een lang gekoesterde wens uit.

Op een unieke locatie (Basiliek van Boxmeer) met 17 gepassioneerde muzikanten een Tribute to MTV unplugged uitvoeren. Echt een hell of a show! En als er nog tijd over is dan schrijf ik zelf muziek in mijn home studio.
Time for a new album! Met een knipoog naar mijn naam heb ik in het najaar van 2022 mijn eigen event bureau opgezet. Onder de naam Rocko Events ga ik mijn muzikale kennis en expertise in het opzetten en organiseren van muziekprojecten en festivals bundelen met als doel hoogwaardige muziekevents organiseren waarbij vakmanschap, passie en plezier hoog in het vaandel staan. Dit doe ik graag samen met jou!

Heb jij een een rockend plan maar weet je niet hoe je het moet aanpakken, heb je hulp of advies nodig of wil je samenwerken om ook jouw muzikale droom werkelijkheid te maken?

Dan ben je bij Rocko Events op de juiste plek. Dit nieuwe ‘album’ vul ik graag samen met gepassioneerde rockliefhebbers.
Neem contact op via het contactformulier
Volg mij op Facebook en Instagram


Rocco Jansen
Rocko Events

Music was my first love...